dimarts, 14 de setembre del 2021

Entrades propers partits

El criteri d'assignació d'entrades serà el següent:

Per al partit contra el Vila-real CF entraran els abonats de les zones parells.

Per al partit contra el CA Osasuna els de les zones senars.

A la grada Lluís Sitjar entraran a el partit contra el Vila-real CF de l'assentament 1 a l'72; per al partit contra el CA Osasuna, de l'assentament 73 a l'140.

El Club enviarà l'entrada directament a l'email de l'aficionat (aquest procés pot trigar fins a 24 hores des de l'inici d'enviament).

Davant el sobrant entre l'aforament permès i els abonats de zones parells, el Club estima que hi haurà places lliures en el Fons Sud, de manera que es derivaran aficionats d'altres grades (l'assistència d'un partit en el Fons Sud, no implicarà la no assistència a la seva zona per al pròxim partit).

L'abonat no ha de inscriure, el Club enviarà l'entrada directament a l'email de l'aficionat (aquest procés pot trigar fins a 24 hores des de l'inici d'enviament).

Les entrades no seran nominals. Si un abonat no pot acudir a el partit podrà cedir la seva entrada.

L'horari de l'Oficina de l'abonat per a qualsevol dubte és: dimecres i dijous, de 09:00 a 14:00 hores i de 15.30 a 18.30 hores; el divendres, de 9:00 a 15:00 hores i el dissabte de 10:00 a 13:00 hores.

El dia de partit les taquilles obriran de 12:00 a 14:30 hores.

Per resoldre dubtes per mail, el contacte és taquillas@rcdmallorca.es; i al telèfon 971 221 535.

Pel que fa a la separació entre persones, el Club garantirà un seient de separació entre els aficionats, independentment de si són o no convivents.

Obligatorietat de l'acompliment de les mesures de seguretat i sanitàries establertes per les autoritats competents. Ús de mascareta obligatòria (es recomana ús de la FFP2), romandre assegut, mantenir la distància de seguretat -concretada en un seient de separació a la grada i de 1'5 metres a la resta de l'Estadi, higiene de mans, prohibició de fumar , etc.

Segons les mesures de la Conselleria de Salut de el Govern Balear, al seient es permet únicament el consum d'aigua. No obstant això, s'habilitaran punts de restauració al voltant de l'anell de l'Estadi per al consum de menjar i beguda, sempre respectant la normativa vigent de restauració, en aquest cas taules de 8 persones i 1,5 metres de distància entre taules.

Font: rcdmallorca.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada